krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
36 романи во трка за наградата „Роман на годината 2018“
Триесет и шест романи се пријавени на 20-тиот конкурс за наградата „Роман на годината 2018“, која ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“. Спор…