krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Најтажната песна – Пабло Неруда
Вечерва би можел да ги напишам најтажните стихови. Да напишам, на пример: „Ноќта е ѕвездена, и треперат модрите ѕвезди во далечината“. Ноќниот ветер кружи по небото и пее. Вечерва би можел да …