krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Зборот
Пред зборот, постоеше чувство По чувството, следеше зборот Од зборот постана мислата Мислата се преточи во сказна Сказната раскажа добри но и, тажни моменти Моменти живеени до бескрај Бескрајно се …