krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ех да сум – Марина Додевска
Ех да сум дух, невидлив дух кој ќе те посматра што правиш без и ти самиот да го видиш, ќе мислиш дека си далеку од моиве очи иако си блиску. Ех да сум твој кошмар секоја вечер кога ќе легнеш да не …