krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
5 најчести типови луѓе на саемот на книга – Александар Николовски
За повеќето читатели, главниот пролетен саем на книга со сигурност е најочекуваниот настан во годината. Во тие неколку дена на едно место можат да се најдат изданијата на сите издавачки куќи од зем…