krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Јас сум ништо, јас сум сè – Ана Патриклиева
„Ќе ми се смилат ли некогаш овие болнички кревети?”, осети грчеви во стомакот. Болничката завеса, која стоеше на неполн еден метар од неа ѝ предизвикуваше мачина ѝ ствараше чувство на тага, на болк…