krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Библиотека на тркала ќе им помага на децата во Италија да читаат повеќе
Пристапот до книги за некои деца може да биде тежок. Но еден човек во Италија нашол решение за овој проблем. Според него секое дете кое не чита се чувствува осамено. Според BBC, наставникот во пен…