krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Женските ликови во „Крпен живот“ (есеј)
Еднаш, сосем случајно си врежав во мислите едно прашање „Дали животот навистина е само жртвување на време и промена на приоритети?“ И додека мислата избледуваше, романот „Крпен живот“ се најде во м…