krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Вистинска или лажна љубов – Марија Мантова
Пред да ја запознаеме вистинската љубов навистина треба да вкусиме повеќе скапани тикви за да дојдеме до вистинската. Човекот секогаш се врзувал за изгледот, надворешноста, материјалноста, површнос…