krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Рози на Џадето од Душко Трифуновски е најдобар расказ за 2018 година
Конкурсот заврши на 3.1.2019, а одлуката за да се избере само еден расказ покрај толку многу квалитетни дела беше навистина тешка задача.После прочитувањето на сите раскази „жири комисијата“ состав…