krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Среќна нова ’49 – Јована Јаневска
Низ годините научив дека местата знаат да болат исто како и нечие отсуство. Научив дека луѓето не бегаат од корените, стравовите, домовите, туку од сопствената сенка. Научив дека не треба да се пот…