krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Нашиот корен – Соња Смилеска
Сузана уште додека беше во затвор се разведе од Миле. Сега по излегувањето од затвор отиде да живее во станот што го наследи од родителите, а тој остана да живее во нивниот заеднички стан. Нивните …