krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Богата жена – Соња Смилеска
Од утрото чувствувам некој немир во душата, влегувам од една во друга соба, а не знам ни што барам, ни што сакам. По некое време застанав пред шкафчето со кутиите и албумите со фотографии. Ја отвор…