krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Нов почеток
За сите луди работи и оние кои изгледале невозможни,а се случиле,за сите солзии оние насмевки што лекуваат,за сите непроспиени ноќии оние денови во кои се будиме наспани,за сите исполнети цели и он…