krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Тој – Таа: Средба – Светланка Ѓорѓиева
ТАА Ноќта беше топла, есенска, воздухот свеж и остар што се вовира во ноздрите и го олеснува дишењето заради својата чистина, а сепак благоста на пријатната есенска толина ја омајуваше душата носеј…