krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Старицата – Зинка Трендовска
Мира имаше 70 години. Седеше пред малиот прозорец загледана во својата градина на балконскиот дел. Зелени, многу зелени, долгнавести, сплескани листови всадени во големи саксии го покриваа целиот п…