krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Млада крв – 93
Денот започна како и секој обичен ден, моите родители одат на пазарење, а јас со братучедите седам дома и гледаме телевизија. Повеќе гледавме во телефоните, игравме игри и праќавме пораки, отколку …