krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Нејзината тајна ја доведе лице во лице со смртта – Мистикот од Морана
Што претставува човечката љубопитност? Тоа е чувство кое дава ветер в грб. Ветер кој те тера да се движиш сè подалеку и пода…