krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Изненадување – Милица Паулус
На еден, таканаречен одвратен ден во канцеларијата, Елена го спушти нејзиниот поглед на цветниот букет, кој букет, нејзиниот вереник Александар го ставил во една вазна, на работната маса. Нејзинот…