krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Животот во љубовта – Крсте Демерџиев
Што е љубов? Љубовта што ја опишувам е таа кој ви создава пеперутки кога на ум доаѓа одредена личност. Само размислувајќи на таа одредена личност може да биде доволно за да се насмееме и да ни го у…