krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Доаѓа Божиќ, а тебе те нема – Ружица Стојановска
Како елегантна госпоѓица со посебен стил зимата ја трга облеката од дрвјата. Ѝ се испреплетуаат прстите околу лисјата и одеднаш расте возбудата кога истите ќе ги довлечка до земја, шепотејќи им кол…