krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Поплава (2016) – Елеонора Павловска
Според вистинита приказна Нов ден… Навидум обичен. Ја разбуди алармот кој речиси секој ден ѕвонеше со тој ист и веќе досаден рингтон. Стана од креветот со посебна насмевка, знаејќи дека е последнио…