krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Девојчето со изгубена насмевка – Херр Момо
Здраво девојче! Не, Те молам немој да ме негираш сè уште си за мене девојче. Нека Ти се годините, годините не Ти пречат. Воопшто не се многу. И да, како и секогаш изгледаш преубаво, претпоставувам …