krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Како да го научите детето да го засака читањето книги?
Во статијава Шест научни факти за читањето книги зборувавме зошто треба да се читаат книги, а сега ќе обрнеме внимание на читањето книги кај децата. Родителството е најубавата, но и најо…