krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Договорот за соработка на министерството за култура и „Традуки“ е потпишан
Договорот за соработка на министерството за култура и „Традуки“ е потпишан за период 2019-2020 година. Министерот за култура Асаф Адеми денеска во Музејот на македонската борба, заедно со претставн…