krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Каква и да си дојди – Рабиндранат Тагоре
Каква и да си, дојди; не се колебај при облекувањето. Косата нека ти биде расплетена, и патецот заплеткан, и елекот раскопчан, што е тоа важно. Каква и да си, дојди; не се колебај при облекувањето.…