krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Инстаграм ќе ги поттикнува тинејџерите да читаат книги
Една третина од денешните тинејџери не читаат книги од задоволство, покажува истражување на Американската асоцијација на психолози.Тоа е речиси тројно повеќе од бројот на тинејџери што не читале во…