krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Измислени се, но ги сакам: Опсесија со фиктивни јунаци
„Само што запознав прекрасен маж. Фиктивен е, но не може да се има сè во животот“ – изговор на Сесилија, главен лик во филмот на Вуди Ален “The Purple Rose of Cairo”. Нејзиниот живот е несреќен. Бе…