krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Тајната на успехот на куклите – Барби: Психолошката манипулација во служба на маркетингот
„Кукла со гради“ – така ја опишуваат Барбиката згрозените родители кога првпат се појавила на американскиот саем на играчки во 1959 год., облечена во едноделен зебраст костим кој минимално го покри…