krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ти направи едно што се прави еднаш – Петре М.Андреевски
После подолгото одмарање рециталите повторно се враќаат на мојот „јутјуб канал“ и на блогот. Доколку сакате да сте во тек со прикачуваните видеа кликнете subscribe (претплати се) на каналот. Денешн…