krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Среќен „Book Lovers“ ден!
На денешен ден (9 Август) се прославува интернационалниот ден на љубителите на книгата. Во таа чест седнав да ја напишам статијава која го чекаше моментот да биде конечно објавена. Додека го пишува…