krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Уште една група на марионети кои играат како што им се диктира
Да си човек не е лесно иако на прв поглед можеби изгледа најлесната работа на светот. Барем во првите десет години. Но, да си човек и да живееш во Македонија изгледа дека е најтешко. Ова „сознание“…