krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
П.С. Те сакам – Сесилија Ахерн
За книга на месец јуни ја одбравме „П.С. Те сакам“ од Сесилија Ахерн. Прекрасен роман кој ќе ве натера и да се смеете и да плачете истовремено. Постои и филм адаптиран на книгата, но романот е дале…