krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Неколку занимливости за книгите
Во целиот свет постојат речиси 130 (попрецизно 129.864.880) милиони книги. Потребни се 60.000 години за да се прочитаат сите книги што постојат. Три најчитани книги на светот се: Библијата, Малата …