krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Колку пати си помисли дека е доста?
„Ајде уште овојпат“, си рече Ведрана и одлучи дека повеќе нема да троши толку пари на облека. „Уште само сега“, посегна по корнетот и одлучи по не знам кој пат дека ова ѝ се последните топки сладол…