krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ловец на души – Донато Каризи
Книга што го одбележа месец Мај е „Ловец на души“ од Донато Каризи. “Постои место каде што светот на светлината го среќава светот на темнината. Таму се случува сè, во земјата на сенките, каде што с…