krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Тивки бранови – Оливера Ширговска
Чуете ги стиховите од поетесата/писателката Оливера Ширговска. Со кликнување на видеото подолу. Доколку сакате да бидете навреме известени за секое прикачено видео, направете subscribe на мојот јут…