krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Го пленам мостот – Милица Паулус (видео рецитал)
Рециталот за денес е прикачен на јутјуб каналот, со кликање на видеото можете да го чуете. „Го пленам мостот“ од Милица Паулус изборот за денеска. Пријатно слушање!…