krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Пет години блогирање!
Стигнавме до петта година откако го започнавме ова патување првично наречено Светла точка во мракот, а сега Крајбрежје на ДВА спротивни света. Сите овие години учевме по нешто ново како блогери, а …