krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Ејми ја нема (Gone girl) – Џилијан Флин
За месец мај ја издвојуваме „Ејми ја нема“ од Џилијан Флин. Доколку сте расположени за возбудлив и крајно непредвидлив психолошки трилер, оваа книга е вистинското прибежиште и бегство од реалноста,…