krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Пред да заспијам – Стивен Вотсон (рецензија)
Пред да заспиеме убаво е кога сонот го повикуваме со некаква книга во раце. Лично јас „Пред да заспијам“ ја читав токму пред да заспијам два-три вечери по ред пред некои четири години. Навидум секо…