krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Разлики помеѓу читањето е-книга и обична книга
Дилемата што е подобро: дали книгата да се чита преку уред наменет за читање книги (таблет, компјутер, или друго техничко помагало) или да се чита обична книга која може да се најде во книжарница и…