krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Денес започнува традиционалниот Саем на книга во Матица!
Од денеска, 20 јануари, во книжарницата Матица ќе започне традиционалниот зимски саем на книга „Книга во секој дом“. Саемот на книга организан од Матица се одржува традиционално секоја година во зи…