krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Подвижна библиотека – „Македоника“
Доколку и вие сакате да читате книги и притоа сакате да го искористите секој дел од денот кога имате слободно време во читање, тогаш сигурно сте запознаени со makedonika.mk, која претставува фондац…