krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
10-те најстрашни книги од Стивен Кинг по чие читање нема да можете да заспиете
Самото име Стивен Кинг веднаш се поврзува со хорор, но навистина не е лесно да се одберат неговите најстрашни ремек-дела. Кинг го заслужил своето место во светот на ужасот кога ја објавил познатата…