krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Да најдеш некој
Да најдеш некој покрај кого ќе бидеш потполно своја без да бидеш критикувана. Да најдеш некој кој би дал сѐ за да те гледа насмеана и прави сѐ за да ја задржи насмевката на твоето лице. Да најдеш н…