krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Уште една светилка прерано згасна“
Седам на тераса и го пијам првото утринско кафе засладено, а пак ми е горко како воопшто да не сум ставила шеќер. Горка ми е самата помисла дека уште една ѕвезда ќе свети на небото и ќе нѐ гледа од…