krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Структура
Нејзината душа составена од илјадници мали парчиња кои лесно можеа да се скршат, а не смееја. Внатрешниот дел кој се обидуваше ѕверски да го сокрие и да го брани секогаш попушташе кога беа во праша…