krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
Извини грешко, сега ти ќе учиш од мене!
Грешници сме, грешиме и ќе грешиме. Тој што ќе рече дека никогаш не згрешил, ќе излаже. И ако излаже за тоа прави уште поголем грев – се лаже себе. А, од тоа да се лажеш себеси нема поголема штета.…