krajbrezjenadvasprotivnisveta.com
„Во што?“
Во магливоста на земјата со тесни видици, со широки сокаци, со затворени умови и кучиња скитници. Во светлината на денот со темни прозори, со светол поглед, со јасни намери и животна недоглед. Во ј…